недеља, април 28, 2024
Језик

Посвећено измишљачима ријечи

Најљубазније молим измишљаваче ријечи да буду мало креативнији и општији и да не детаљишу превише да нам се не деси да добијемо и посебна имена тоалет папира према тврдоћи и вискозности говнета. Да ли је поштовани измишљавачи ријечи уопште дозвољавају да ја рецимо ручником обришем ноге? Или морам купити интимник за брисање“оних”дијелова тијела?

Или да за ужину дјеци уз хреновке послужим сенф пошто је хрен дјеци прељут и хоће еруптивно да изађе на нос? Можда је исправније да им послужим умјесто хреновки – сенфовке?

Dupnik???

Да ли ћу богохулити, ако у тенискама тј. тенама заиграм рукомет? Или морам за ту прилику назути тј. обући неке рукометке? Ево ме сједим мокар испред каде и чекам да креативни мозгови смисле назив за пешкир којим се брише само коса како бих могао да га затражим од супруге да ми га дода. Хоћу и ја да будем цивилизован и да набавим сет вишебојних пешкира који би садржавао обавезно ручник, ножник, главник за брисање главе, доглавник за брисање окоглавног простора укључујући и косу, а не би било лоше за интимне дијелове да сет садржи и гузник и одвојено догузник пошто не бих да будем непристојан спомињући још и мушко-женске репродуктивне органе на нецивилизацијски начин, који још иначе служе и за пишање.

Упозорење: Овај чланак није намјењен за млађе испод 12 година па га немојте читати, или га читајте под родитељском пажњом 🙂

Nožnik i plažnik

Извор: Ћирилица