понедељак, јун 17, 2024
Остало

Pomračenje Mjeseca i „Ravna Zemlja“

Uskoro na sami kraj ovog mjeseca januara će se desiti totalno pomračenje Mjeseca, a djelimično će biti između sredine i kraja februara. Inače ovakva vasionska pojava utiče na stanovnike Zemlje.

I to i na fiziku i na psihiku tijela svakog živog bića koje u sebi sadrži vodu kao gradivni elemenat. Neko je više podložan tome, a neko manje. Neko je svjestan toga, a neko ne.

Spremimo se svi zato psihički na to da će biti uskoro dva pomračenje Mjeseca. Kakve će to sve frke napraviti među ljudima nije tema ovog teksta, nego nešto drugo.

Mole se svi pobornici srednjovjekovne hipoteze da je Zemlja ravna, a ne okruglasta, da učestvuju u dokazivanju svoje hipoteze i to baš u ove dane pomračenja Mjeseca.

Kada se bude desilo pomračenje, neka prate oblik Zemlje na Mjesecu. Pa ako je okruglast onda Zemlja nije ravna, i neka ne dosađuju više, a ako je nešto u ovome stilu kao na naslovnoj slici, onda je Zemlja stvarno ravna.

Dakle, učestvujemo svi u ovome veoma interesantnom ekperimentu 31.01.2018. godine i neka svako za sebe izvuče zaključak.

Ako ne uspije ova metoda zaključivanja, onda ne preostaje ništa drugo nego da pobornici Ravne Zemlje odu na po njima tzv. južni pol koji je u stvari rub Zemlje i neka hodaju snijegom i ledom stalno pravo pazeći da ne spadnu sa Zemlje u bezdan, i tako hodajući se sigurno stići na početnu tačku što će biti dovoljan dokaz njihovoj hipotezi i jači nego ova budalaština sa avionskim letovima sa kojima nam probiše mozak.

Dok ne obave ovaj predloženi dokazni postupak za mene Zemlja ima oblik jednog lagano kvrgavog okruglastog krompiroidnog tijela, nepoznate unutrašnjosti, a možda i praznine, sa veoma tankom korom.

Duško Bošković