понедељак, април 29, 2024
Умовања

Pootvarajmo svi sve arhive pa da se izšokiravamo i naskandalizujemo

E Tito moj dobri, jesi smotan i naivan bio. Uzalud si se trudio da godinama prodaš Kosovo, tačnije Kosmet, ali nije ti to polazilo za rukom, jer je stalno Kosmet bio u sastavu države Jugoslavije koju si naslijedio od dinastije Karađorđević i odbranio je, a ujedno i proširio za Istru, Zadar i ostrva po Dalmaciji, a za malo da vratiš i Trst ponovo u naše ruke.

Uzalud si se mučio svo vrijeme da kome prodaš Kosmet i dobiješ koju paru za to, ali ne da je strpaš sebi u džep, pošto nisi iza sebe ostavio nikakvu imovinu svojim nasljednicima. Sav trud ti je bio jalov, jer je to tek sada uspjelo nekim drugim, što tebi nije svo vrijeme vladavine.

I to ne da ga je pr(e)(o)dao jedan glavaš, demokratski izabran od strane svog naroda, nego je to bio udruženi poduhvat višegodišnjeg trajanja više glavaša ustoličenih nakon peto-oktobarskog državnog udara.

Čak se oko pr(o)(e)daje Metoha nisu pitali samo svjetovni vladari, pošto je metoh crkvena imovina, a ne državna. Ne može se sa sudbinom Kos-metom manipulisati, a da se o tome ne pita i Srpska pravoslavna crkva.

Rasen.rs tvrdi da arhivi otkrivaju da je Tito sa komunistima u stvari kriv za sve ovo danas. Dakle, svi ovi glavaši poslije Tita nemaju nikakvu odgovornost, kao ni bilo ko iz bilo koje partije koja nije komunistička. Nemaju takođe odgovornost ni glasači koji su glasali ko će da njima vlada i u njihovo ime.

Zato je pod hitno potrebno, radi istine , da se otvore i sve mnoge druge arhive, masonske, jezuitske, vatikanske, iluminatske, arhiv britanske krune, arhiv Mosada i MI 5 i 6, arhiv Crnog plemstva ko god da je to bio, templarski arhivi, arhiv Crvenog krsta i Ljekara bez granica,  kao i arhiv SPC.

I na kraju svih krajeva da se obavezno i pod hitno otvori arhiv UDBA-e. To je inače najozloglašenija, naopasnija, najpodmuklija i najzajebanija tajna organizacija, koja i dan danas rovari protiv nas iako nema više odavno države koja ju je osnovala pa ne može ni da je plaća. Udbaši svoj posao rade volonterski i iz ljubavi. Žilava je to organizacija i još se ne da. Ona i organizuje okretanje Zemlje oko Sunca u suprotnom sjeru od dogovorenog.

Pa kada je već bal, neka je opštenarodno veselje. Odoh i ja da otvorim svoj arhiv, ko zna šta sve u njemu nema, A i ima. A krenite i vi sa otvaranjem svojih arhiva, čim završite sa čitanjem ovoga, i objavljujte. Dosta nam je više mraka i jednoumlja.

Duško Bošković